Gyöngyhajú lány Omega Musical

Előadás
United Nesvady-Naszvad

Mindenkiben ott van a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak be kell őket csomagolni „felnőtt köntösbe”!
Musicalünk Kriszta, a fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balaton part,
a tó ősi mitikus legendáit „Trombitás Frédi” éjszakai „túravezetésével”. Egy történet, amit mindenki átélt, aki volt fiatal és szerelmes! 


"Az év legjobb zenés táncelőadása" szakmai díjjal büszkélkedhető produkció március 15-én Érsekújváron, a Milleniumi Sportcsarnokban lesz látható.
A színpadon 22 Re-Production táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger!

Főbb szerepekben: Szabó Máté, Sánta László, Koós Réka, Fésűs Nelly, Lux Ádám, Tóth Sándor, Janik László, Magyar Viktória,
valamint a 2023 május 29-i csepeli pünkösdi bemutatótól Kriszta szerepében Kóbor János „Mecky” életműörököse: Kóbor Léna.

Az ExperiDance brand színpadi értékeit immáron 2019 óta hitelesen képviselő Re-Production Team tánc és előadóművészeinek célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás.
Koreográfusok: Benkő Dávid, Benkő-Morvai Veronika, Hernicz Albert.
Tánckaruk tagjai mind magasan képzett hivatásos táncosok, kik forgalmazó TBG támogató közegében estéről estére a legjobbat képesek kihozni magukból,
kiknek teljesítményén túl a professzionális alkotóstáb és a kiváló technikai apparátus minőségi összhangja a garancia a BIZTOS SIKERRE!
Mű látványképeit több, mint 50nm LED fal horizont hívat erősíteni.

A műben olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Régi Csibészek, az Ezüst Eső, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány...,
mely művet 2023-tól az Omega hagyatékot kezelő grémium, a szakrális Omega örökség részének nyilvánította!

Az előadást szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe, aki aktív energiákkal teli szeretne nosztalgiázni, egyben tisztelettel emlékezni Kóbor János „Mecky”,
Benkő László és Mihály Tamás Omega Együttes társszerzőkre, alapító tagokra!


Jegyvásárlás a https://www.oneticket.sk/events/gyongyhaju-lany-balladaja-omega-musical oldalon keresztül lehetséges.

Időpont
2024-03-15
19:00
Helyszín
Športová hala Milénium
2317 Érsekújvár Jiráskova, 940 02 Nové Zámky
Jegyek
  1. Jegyvásárlás

Jegyvásárlás